Συσκευές & Αξεσουάρ
红薯奶油浓汤
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          新鲜欧芹 取叶子3 枝
- 
          橄榄油30 克
- 
          京葱 切小块100 克
- 
          蒜头2 瓣
- 
          西芹 切小块50 克
- 
          块根茴香 切小块75 克
- 
          干燥的茴香籽1 茶匙
- 
          红薯 切约2厘块320 克
- 
          白葡萄酒100 克
- 
          咖喱粉2 小撮
- 
          水600 克
- 
          盐5 克
- 
          黑胡椒粉3 小撮
- 
          橄榄油1 汤匙
- 
          盐1 小撮
- 
          红薯 切薄片30 克
- 
          200 克 稀奶油, ,多准备一些装饰用酸奶油 多准备一些装饰用200 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 6 人份
                    Νάτριο
                    
                        2986.3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        16.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        4836.8 kJ  / 
                        1156 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        65.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        16.7 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        19.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        112.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        风味汤品
                        6 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                    