Συσκευές & Αξεσουάρ
花菜鸡汤
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          新鲜欧芹4 枝
- 
          红葱头 一切二2 个
- 
          蒜头1 瓣
- 
          西芹 切小块30 克
- 
          姜 切小块20 克
- 
          橄榄油40 克
- 
          白花椰菜,切小朵500 克
- 
          胡萝卜 切约0.5厘米片150 克
- 
          水600 克
- 
          姜黄粉2 茶匙
- 
          去皮鸡大胸肉 切3-4厘米小块500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
                    Νάτριο
                    
                        550.7 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        127.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        5317 kJ  / 
                        1270.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        55.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        20.4 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        9.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        69 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        风味汤品
                        6 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                     
                                     
                                    