Συσκευές & Αξεσουάρ
Frangipane and apricot muffins
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 pieces
Υλικά
-
dried apricots80 g
Frangipane
-
blanched almonds50 g
-
caster sugar40 g
-
unsalted butter50 g
-
plain flour15 g
-
baking powder¼ tsp
-
natural almond extract⅛ tsp
-
egg1
-
sea salt2 pinches
Muffin mixture
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt200 g
-
egg1
-
vanilla bean extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
slivered almonds plus extra 1 tbsp to decorate30 g
-
icing sugar to dust
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
708.8 mg
Πρωτεΐνη
13.5 g
Θερμίδες
2863.1 kJ /
684.3 kcal
Λιπαρά
35.6 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.4 g
Υδατάνθρακες
80.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Cafe-style muffins
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Panettone
34ωρ. 25 λεπτ.
Caramel peach brioche
2ωρ. 15 λεπτ.
Magic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49ωρ. 5 λεπτ.
Hazelnut chocolate brioche
2ωρ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Marble cake
2ωρ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.