Συσκευές & Αξεσουάρ
Frangipane and apricot muffins
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 pieces
Υλικά
-
dried apricots80 g
Frangipane
-
blanched almonds50 g
-
caster sugar40 g
-
unsalted butter50 g
-
plain flour15 g
-
baking powder¼ tsp
-
natural almond extract⅛ tsp
-
egg1
-
sea salt2 pinches
Muffin mixture
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt200 g
-
egg1
-
vanilla bean extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
slivered almonds plus extra 1 tbsp to decorate30 g
-
icing sugar to dust
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
684.3 kcal /
2863.1 kJ
Πρωτεΐνη
13.5 g
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
80.6 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.4 g
Νάτριο
708.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cafe-style muffins
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Apple frangipane tart
1h 20min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Peanut caramel slice
5h 35min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Fruit scones
30min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2h 40min
Mini chocolate bundts
45min
Ginger slice
1h 35min
Quick fruit sponge
35min
Chocolate self-saucing pudding
50min