Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant and Lentil Salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
eggplant, medium-sized cubed (1.5 cm/2.5 cm)395 g
-
red onion sliced (.5 cm)85 g
-
red bell pepper cubed (1.5 cm-2.5 cm)100 g
-
chilli powder⅛ - ¼ tsp
-
salt divided, plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground divided, plus extra, to season, to taste¾ tsp
-
honey divided2 tsp
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease60 g
-
lentil, dried, any type pre-cooked240 g
-
fresh mixed herbs1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
raspberry vinegar30 g
-
water ice-cold2 tsp
-
raisin, all varieties1 - 2 tbsp
-
Halloumi200 g
-
mint leave, fresh to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1099 kcal /
4598 kJ
Πρωτεΐνη
47.7 g
Λιπαρά
53.5 g
Υδατάνθρακες
114.7 g
Φυτικές ίνες
23.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
20 g
Νάτριο
2136.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous 50+ CA
5 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpring Greens and Grapefruit Salad
30min
Green Goddess Salad
10min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Pas d’évaluation
Green Goddess Salad
10min
Quick Cheese Soufflés
45min
Coleslaw
10min
Chopped Vegetable Salad
10min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Roasted Potato Salad
1h
Falafel Waffle
40min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Buckwheat Crêpes
Pas d’évaluation