Vegane Manti

1.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 3ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Manti-Teig
  • Weissmehl
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Wasser
    260 g
Füllung
  • weisse Kichererbsen, aus der Dose abgetropft
    265 g
  • Minze, frisch Blätter abgezupft
    10 g
  • Petersilie, flachblättrig Blätter abgezupft
    10 g
  • Salz
    1 TL
  • Kreuzkümmelsamen
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
Joghurtsauce
  • Minze, frisch Blätter abgezupft
    10 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Veganes Joghurt
    500 g
  • Kräutersalz
    2 TL
Manit Fertigstellung und Paprika-Minz-Sauce
  • vegane Margarine und etwas mehr zum Einfetten
    120 g
  • Weissmehl zum Bemehlen
  • Wasser
    500 g
  • Domates Salçası
    100 g
  • Paprikapulver edelsüss
    4 TL
  • Minze, frisch Blätter abgezupft, in feinen Streifen
    10 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 565 kcal / 2366 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 78 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 2049 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων