
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
15 rolls
Υλικά
-
cream crackers6 pieces
-
fresh water chestnuts peeled150 g
-
carrot cut into 550 g
-
shallots peeled50 g
-
minced pork500 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
cooking oil plus extra for brushing1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
egg1
-
dried bean curd sheets cleaned with wet kitchen towel15 pieces
-
water1015 g
-
cooking oil plus extra for greasing200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 roll
Νάτριο
197.3 mg
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
1001.7 kJ /
239.4 kcal
Λιπαρά
22.7 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
3.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

There is always Room at our Table
36 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWarm beetroot dish
50 λεπτ.
Garlic mushrooms
20 λεπτ.
Mustard and cheddar mash
30 λεπτ.
Nacho Gratin
1ωρ.
Ginger Scallion Fish Slices
Καμία βαθμολογία
Ham and cheese canelé
49ωρ.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 λεπτ.
Refried beans
10 λεπτ.
Steamed eggs sunny side up
15 λεπτ.
Vegetarian Curry
Καμία βαθμολογία
Mini chive pikelets with mushrooms
1ωρ.
Asparagus Sauté
15 λεπτ.