
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
15 rolls
Υλικά
-
cream crackers6 pieces
-
fresh water chestnuts peeled150 g
-
carrot cut into 550 g
-
shallots peeled50 g
-
minced pork500 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
cooking oil plus extra for brushing1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
egg1
-
dried bean curd sheets cleaned with wet kitchen towel15 pieces
-
water1015 g
-
cooking oil plus extra for greasing200 g
Διατροφή ανά 1 roll
Νάτριο
197.3 mg
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
1001.7 kJ /
239.4 kcal
Λιπαρά
22.7 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
3.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

There is always Room at our Table
32 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTandoori chicken wraps
50 λεπτ.
Authentic Meat Floss
1ωρ. 40 λεπτ.
Wok-style curried vegetables
35 λεπτ.
Lemony Green Beans
20 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Spätzle with Mushroom Cream
30 λεπτ.
Deli Macaroni Salad
1ωρ. 45 λεπτ.
Matzo Ball Soup
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed and Grilled Beets
1ωρ. 20 λεπτ.
Garlic Mashed Potatoes
50 λεπτ.
Cauliflower Mash
25 λεπτ.
Chili Lime Steamed Corn
25 λεπτ.