Συσκευές & Αξεσουάρ
Salted Egg Yolk Custard Buns
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
25 pieces
Υλικά
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
320.7 mg
Πρωτεΐνη
2.4 g
Θερμίδες
555.6 kJ /
132.8 kcal
Λιπαρά
6.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
17.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
There is always Room at our Table
36 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.
Oatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Keto crackers
1 Std.
Carrot Cake Energy Balls
15 Min
Gluten Free Brownies
1 Std. 20 Min
Brown Sugar Date Muffins
1 Std. 15 Min
Waffle cones
35 Min
Pork and Mushroom Wraps
30 Min
Carrot cake bliss balls
40 Min
Oats, Coconut and Honey Balls
25 Min
Steamed Chocolate Cake with Ganache
1 Std. 35 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min