Salted Egg Yolk Custard Buns

Salted Egg Yolk Custard Buns

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
25 pieces

Υλικά

Filling
  • salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes
    6
  • water plus extra 3 tbsp water
    90 g
  • sweetened condensed milk
    70 g
  • sugar
    90 g
  • gelatine powder
    2 tsp
  • plain flour
    90 g
  • milk powder
    25 g
  • butter melted
    130 g
Bun
  • milk
    200 g
  • dried instant yeast
    ½ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • medium protein flour
    360 g
    360 g pau flour
Wrapping
  • water for steaming
    600 g

Διατροφή ανά 1 piece

Νάτριο 320.7 mg
Πρωτεΐνη 2.4 g
Θερμίδες 555.6 kJ / 132.8 kcal
Λιπαρά 6.1 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Υδατάνθρακες 17.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων