Zuppa d'orzo grigionese

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 80 g di cipolle dimezzato
  • 60 g di carote a pezzi (3 cm)
  • 100 g di porri in anelli (2 cm)
  • 100 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
  • 100 g di carne secca svizzera (Bündner Fleisch) a strisce (2 cm) o a piccoli cubetti
  • 30 g di burro, non salato
  • 80 g di orzo perlato
  • 900 g di acqua
  • 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
    2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • 125 g di panna intera
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco le foglioline lavate e asciugate

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 307.6 kcal / 1287.1 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 19.6 g
Υδατάνθρακες 25.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων