Zuppa d'orzo grigionese

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolle dimezzato
    80 g
  • di carote a pezzi (3 cm)
    60 g
  • di porri in anelli (2 cm)
    100 g
  • di sedano rapa a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di carne secca svizzera (Bündner Fleisch) a strisce (2 cm) o a piccoli cubetti
    100 g
  • di burro, non salato
    30 g
  • di orzo perlato
    80 g
  • di acqua
    900 g
  • di dado per brodo vegetale
    2 cucchiaini colmi
    2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • di panna intera
    125 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di prezzemolo a foglia liscia, fresco le foglioline lavate e asciugate
    ½ mazzetto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 307.6 kcal / 1287.1 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 19.6 g
Υδατάνθρακες 25.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων