Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free chocolate cake with nuts
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Chocolate and nut cake
-
butter plus extra to grease150 g
-
eggs6
-
raw almonds100 g
-
walnut halves100 g
-
hazelnuts, skin on100 g
-
unsweetened cocoa powder20 g
-
white sugar80 g
Hazelnut and cocoa cream
-
icing sugar100 g
-
unsweetened cocoa powder30 g
-
nut butter gluten free50 g
-
hazelnut chocolate spread gluten free50 g
-
cream cheese100 g
-
whole mixed nuts to decorate
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
430.5 kcal /
1801.3 kJ
Πρωτεΐνη
10.3 g
Λιπαρά
34.5 g
Υδατάνθρακες
25.9 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Νάτριο
82.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Nourish
29 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate chip and pistachio cream cookies
1 Std.
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min
Rosewater madeleines
30 Min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Far Breton with prunes
2 Std.
Pistachio cake
1 Std. 10 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
S'mores cupcakes
2 Std. 40 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Brioche slice with crumble
2 Std.
Brioche buns with cheese
2 Std. 30 Min