
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
2 Schraubgläser
Υλικά
-
rote Paprika (ca. 1200-1400 g), geviertelt, entkernt10
-
Auberginen (ca. 500 g), halbiert1 - 2
-
Knoblauchzehen5
-
Olivenöl100 g
-
Salz2 TL
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Θερμίδες
753 kcal /
3150 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
54 g
Υδατάνθρακες
53 g
Φυτικές ίνες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feste feiern
109 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30 min
Zwiebelbutter
10 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 min
Honig-Senf-Dip
10 min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 min
Tomatenbutter
5 min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min