Omelette à la mozzarella et carpaccio de tomates

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 350 g de tomates olivette
  • 45 g d'huile d'olive
  • 5 g de vinaigre balsamique (προαιρετικό πεδίο)
  • ½ c. à café de fleur de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 15 g de basilic frais (½ bouquet), et quelques feuilles pour la finition
  • 8 œufs
  • 1 c. à café rase de sel
  • 500 g d'eau
  • 125 g mozzarella au lait de vache en morceaux
  • ½ - 1 piment rouge frais (προαιρετικό πεδίο) coupé en rondelles

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 609.2 mg
Πρωτεΐνη 22.9 g
Θερμίδες 1598.7 kJ / 382.1 kcal
Λιπαρά 29.6 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.3 g
Υδατάνθρακες 5.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων