Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable Consommé with Gnocchi
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)150 g
-
butternut squash, cut in pieces (3 cm)pumpkin cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil30 g
-
boiling water800 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (1x 400 g tin)240 g
-
soy sauce20 g
-
gnocchi400 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
fresh parsley leaves chopped2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
936.9 mg
Πρωτεΐνη
13.8 g
Θερμίδες
1495 kJ /
357.3 kcal
Λιπαρά
11.2 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
51.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Soup Season
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen Goddess Quinoa Salad
40 min
Cauliflower cheese
55 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Palak Paneer
45 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Pudla with Spinach and Paneer
1 godz.
Kale Meat(less) Balls
30 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min