Vegetable Consommé with Gnocchi

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • leeks cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • carrots cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • pumpkin cut in pieces (3 cm)
    150 g
    butternut squash, cut in pieces (3 cm)
  • olive oil
    30 g
  • boiling water
    800 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    2 heaped tsp
    2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • tinned cannellini beans rinsed, drained (1x 400 g tin)
    240 g
  • soy sauce
    20 g
  • gnocchi
    400 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • fresh parsley leaves chopped
    2 sprigs

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 936.9 mg
Πρωτεΐνη 13.8 g
Θερμίδες 1495 kJ / 357.3 kcal
Λιπαρά 11.2 g
Φυτικές ίνες 6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 51.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων