Συσκευές & Αξεσουάρ
Paprika-Ricotta-Quiche
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 Stücke
Υλικά
Mürbeteig
-
Mehl150 g
-
Butter kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten70 g
-
Wasser50 g
-
Salz½ TL
Belag
-
rote Paprika (à ca. 250 g), siehe Tipp2
-
Paniermehl3 TL
-
Frühlingszwiebeln in Ringen2
-
Basilikum abgezupft½ Bund
-
Olivenöl10 g
-
Ricotta250 g
-
Erbsen, TK120 g
-
Eier4
-
Speisestärke10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Pinienkerne50 g
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Crème fraîche100 g
-
Paprika edelsüß½ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1592 kJ /
380 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Υδατάνθρακες
24 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Finessen 4/2015
23 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Gougères
40min
Fougasse
14h 30min
Pizza mit Roastbeef und Pilzen
1h 40min
Chicken Pot Pie
2h
Pizzabrote
50min
Fußballbrot mit Paprikadip
2h 30min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Halloween-Brötchen
3h 20min
Pizza Frescolina
1h 40min
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1h 40min