Pierogi z kaszą gryczaną i serem feta

Pierogi z kaszą gryczaną i serem feta

4.4 453 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

Farsz na pierogi
  • kaszy gryczanej, prażonej
    300 g
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    200 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    100 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 łyżeczka
  • wody
    400 g
  • sera typu feta pokrojonego na kawałki
    200 g
Ciasto na pierogi
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
    550 g
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • wody ciepłej
    300 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • osolona woda do gotowania pierogów
  • oliwa z oliwek do wody, do gotowania pierogów
Sos
  • masła pokrojonego na kawałki
    100 g
  • szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego
    100 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 671.9 kcal / 2811.4 kJ
Πρωτεΐνη 16.6 g
Λιπαρά 31.4 g
Υδατάνθρακες 83.4 g
Φυτικές ίνες 6.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.5 g
Νάτριο 529.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων