
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 30ωρ. 25 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Botrytis soaked figs
-
botrytis semillon150 g
-
caster sugar70 g
-
vanilla bean cut into half lengthways, seeds scraped1
-
cinnamon quill1
-
star anise2
-
ground nutmeg2 pinches
-
dried figs150 g
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Shortcrust pastry
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
plain flour230 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar50 g
-
egg yolks3
Cheesecake filling
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces80 g
-
raw hazelnuts toasted40 g
-
cream cheese150 g
-
caster sugar100 g
-
sour cream100 g
-
eggs2
-
mixed peel40 g
-
brandy40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
508.5 kcal /
2127.7 kJ
Πρωτεΐνη
11.2 g
Λιπαρά
25.4 g
Υδατάνθρακες
55.6 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.1 g
Νάτριο
160.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Ham and cheese cruffins
3ωρ.
Walnut and coffee cream muffin
55 λεπτ.
Chocolate zucchini mini loaves
1ωρ. 30 λεπτ.
Peanut caramel slice
5ωρ. 35 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Spice cake with caramel pecan glaze
45 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Apple cinnamon muffins
40 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.