
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Stewed rhubarb and raspberries
-
rhubarb cut into pieces (4 cm)300 g
-
frozen raspberries100 g
-
caster sugar140 g
-
orange juice only1
-
lemon juice20 g
-
vanilla bean cut into halves lengthways and seeds removed1
Bread and butter pudding
-
butter for greasing
-
fruit bread day-old (approx. 750 g - see Tips)12 slices
-
orange zest only, no white pith1
-
icing sugar for dusting
-
rhubarb thinly sliced (½ cm)50 g
-
eggs4
-
full cream milk160 g
-
pouring (whipping) cream220 g
-
brandy50 g
-
caster sugar50 g
-
raw sugar for sprinkling
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
339.6 mg
Πρωτεΐνη
24.4 g
Θερμίδες
3272.8 kJ /
779.2 kcal
Λιπαρά
34.1 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.1 g
Υδατάνθρακες
94.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Home-style sponge cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Victoria sponge cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Torta caprese (flourless almond cake)
2ωρ.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28ωρ.
Macadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Classic lemon tart
3ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free birthday sponge cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Sticky date pudding
1ωρ. 30 λεπτ.