Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Stewed rhubarb and raspberries
-
rhubarb cut into pieces (4 cm)300 g
-
frozen raspberries100 g
-
caster sugar140 g
-
orange juice only1
-
lemon juice20 g
-
vanilla bean cut into halves lengthways and seeds removed1
Bread and butter pudding
-
butter for greasing
-
fruit bread day-old (approx. 750 g - see Tips)12 slices
-
orange zest only, no white pith1
-
icing sugar for dusting
-
rhubarb thinly sliced (½ cm)50 g
-
eggs4
-
full cream milk160 g
-
pouring (whipping) cream220 g
-
brandy50 g
-
caster sugar50 g
-
raw sugar for sprinkling
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
339.6 mg
Πρωτεΐνη
24.4 g
Θερμίδες
3272.8 kJ /
779.2 kcal
Λιπαρά
34.1 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.1 g
Υδατάνθρακες
94.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRed velvet cake
2 godz. 20 min
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.
Three-milk cake
2 godz.
Frangipane and apricot muffins
35 min
Cherry and peach loaf
1 godz. 55 min
Lemon and elderflower ombre cake
5 godz. 30 min
Gingerbread
1 godz. 30 min
Cherry clafoutis
1 godz. 5 min
Pistachio cake
1 godz. 10 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
S'mores cupcakes
2 godz. 40 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min