
Συσκευές & Αξεσουάρ
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Mutabbal beitinjan (eggplant dip)
-
eggplant (approx. 400 g), cut into halves lengthways and skin pricked all over with a fork1
-
garlic cloves unpeeled3
-
olive oil plus extra for drizzling50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
pitted Kalamata olives40 g
-
ground cumin1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
tahini (see Tips)20 g
-
natural yoghurt30 g
Flaxseed (linseed) crackers
-
flaxseeds (linseeds)230 g
-
onion30 g
-
garlic clove1
-
red capsicum deseeded and cut into quarters100 g
-
green capsicum deseeded and cut into quarters100 g
-
tomatoes cut into quarters400 g
-
sun-dried tomatoes drained4
-
water room temperature250 g
-
dried Italian herbs2 tsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
608 kcal /
2553.8 kJ
Πρωτεΐνη
18.4 g
Λιπαρά
48.6 g
Υδατάνθρακες
13.5 g
Φυτικές ίνες
25.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.6 g
Νάτριο
649.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna sushi rolls
1 godz. 25 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Buckwheat and date bliss balls
24 godz. 20 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Footy finals hot dogs
1 godz. 40 min
Pretzels
1 godz. 35 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Korean bao beef sliders
2 godz. 10 min
Sandwich sushi
1 godz. 45 min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 godz. 20 min
Hazelnut crunch bliss balls
40 min