
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oatcakes with Moroccan hommus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Oatcakes
-
unsalted butter cut into pieces (4-5 cm)30 g
-
water70 g
-
sea salt½ tsp
-
raw sugar1 tbsp
-
rolled oats180 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
Harissa
-
fresh red chillies cut into pieces150 g
-
boiling water600 g
-
cumin seeds2 ½ tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil40 g
-
salt1 tsp
Moroccan hommus
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water2 tbsp
-
lime juice (approx. 1 lime)2 tbsp
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1195.5 kcal /
5021.3 kJ
Πρωτεΐνη
27.9 g
Λιπαρά
72.7 g
Υδατάνθρακες
92.2 g
Φυτικές ίνες
32.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
937.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min
Pear leathers
8 Std. 25 Min
Cheeseburger sliders
Keine Bewertungen
Date and nut balls
20 Min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min
Protein Bars
50 Min
Beer batter fish
40 Min
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 Min
Sugar-free layered lamingtons
55 Min
Pickled watermelon rind
1 Std. 30 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min