Fusilli, carciofi e cacio

Fusilli, carciofi e cacio

4.6 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • spicchio di aglio
    ½
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • carciofi (circa 350 g), puliti, a fettine sottili e messi a bagno in acqua e succo di limone
    4
  • di sale
    3 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • di pasta secca tipo fusilli
    320 g
  • di caciocavallo grattugiato
    40 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 430 kcal / 1799 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 15.1 g
Υδατάνθρακες 62.5 g
Φυτικές ίνες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων