Penne risottate carciofi e zucca

Penne risottate carciofi e zucca

4.3 124 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di timo fresco le foglioline
    1 cucchiaino
  • di cipolla
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di cuori di carciofo
    200 g
  • di polpa di zucca a dadini (1 cm)
    100 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaino
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua
    600 g
  • di pasta tipo penne
    300 g
  • Parmigiano Reggiano grattugiato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 376 kcal / 1573 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 13.7 g
Υδατάνθρακες 56.8 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων