Risotto alle pere e gamberetti

Risotto alle pere e gamberetti

4.4 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • scalogno a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
    320 g
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di brodo vegetale
    750 g
    750 g di acqua, + 1,5 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • di code di gambero grigio, pulite e lavate
    350 g
  • pere tipo decana, sbucciate e a fettine (2 mm)
    250 g
  • di Cognac (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di burro
    10 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 456 kcal / 1909 kJ
Πρωτεΐνη 20.7 g
Λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 70 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων