Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta

Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta

4.4 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di ricotta salata a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di prosciutto cotto a dadini (1-2 cm)
    200 g
  • di cuori di carciofo a spicchi
    200 g
  • di acqua
    750 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di pepe macinato fresco
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo penne di ottima qualità
    350 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 464 kcal / 1941 kJ
Πρωτεΐνη 21.8 g
Λιπαρά 11.7 g
Υδατάνθρακες 65.2 g
Φυτικές ίνες 5.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων