Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta

Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta

4.6 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di scalogno a metà
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pancetta a cubetti
    80 g
  • di cavoletti di Bruxelles puliti e a fettine
    150 g
  • di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino colmo
    1 cucchiaino di sale
  • di burro a tocchetti
    30 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 508.3 kcal / 2126.5 kJ
Πρωτεΐνη 13.9 g
Λιπαρά 21.4 g
Υδατάνθρακες 66.4 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.1 g
Νάτριο 881.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων