Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)

Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)

4.3 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Crêpes
  • di farina di grano saraceno consentita da prontuario
    200 g
  • uova
    2
  • di latte intero
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di burro + q.b.
    20 g
Ripieno
  • di salmone affumicato a pezzi
    150 g
  • di robiola a pezzi
    300 g
Salsa ai porri
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di porri a rondelle
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di latte intero
    80 g
Terminare la preparazione
  • burro per imburrare

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 435 kcal / 1820 kJ
Πρωτεΐνη 21.5 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 38 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων