Risotto ricotta e spinaci

Risotto ricotta e spinaci

4.0 67 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di spinaci freschi in foglia lavati
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    70 g
  • di acqua
    740 g
  • dado per brodo vegetale
    1
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 400.3 kcal / 1675 kJ
Πρωτεΐνη 9.7 g
Λιπαρά 12.3 g
Υδατάνθρακες 67 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 58.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων