Ravioli ai funghi porcini

Ravioli ai funghi porcini

4.8 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 3ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta fresca
  • di semola di grano duro
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Ripieno
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di funghi porcini freschi a pezzi
    700 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di pangrattato
    60 g
Ravioli
  • di burro
    50 g
  • di salvia fresca
    2 rametti

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 340 kcal / 1422.6 kJ
Πρωτεΐνη 13.5 g
Λιπαρά 16.8 g
Υδατάνθρακες 35.8 g
Φυτικές ίνες 92 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 274.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων