Ravioli ai funghi porcini

Ravioli ai funghi porcini

4.8 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 3ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta fresca
  • 300 g di semola di grano duro
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di funghi porcini freschi a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 60 g di pangrattato
Ravioli
  • 50 g di burro
  • 2 rametti di salvia fresca

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 340 kcal / 1422.6 kJ
Πρωτεΐνη 13.5 g
Λιπαρά 16.8 g
Υδατάνθρακες 35.8 g
Φυτικές ίνες 92 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 274.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων