Riso spagnolo alle verdure

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • spicchio di aglio a fette sottili
    1
  • di peperoni puliti e a pezzi (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di asparagi verdi puliti e a pezzi (2-3 cm)
    100 g
    100 g di fagiolini surgelati
  • di cimette di broccolo
    150 g
  • di acqua
    400 g
  • di funghi freschi puliti e tagliati in quarti
    100 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    100 g
  • di paprika dolce (προαιρετικό πεδίο) o piccante, a piacere
    1 cucchiaino
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di riso a chicco corto
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 356 kcal / 1486.2 kJ
Πρωτεΐνη 10.4 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 71.4 g
Φυτικές ίνες 11.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 611.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων