蕃茄蛋包飯

蕃茄蛋包飯

4.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 2 顆
  • 牛奶
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 白米 洗淨、瀝乾
    100 克
  • 1100 克
  • 紅蘿蔔 切大塊
    40 克
  • 洋蔥 切大塊
    50 克
  • 培根片 切小片
    100 克
  • 油 (προαιρετικό πεδίο)
    10 克
  • 新鮮鳳梨 切厚片
    70 克
  • 蕃茄 切丁
    50 克
    50 克 小蕃茄, 切丁
  • 蕃茄醬 可多備一些
    50 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 505 kcal / 2113 kJ
Πρωτεΐνη 18.6 g
Λιπαρά 22.8 g
Υδατάνθρακες 58.2 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων