沙茶牛肉燴飯

沙茶牛肉燴飯

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 牛肉片
    350 克
  • 素蠔油
    3 茶匙
  • 米酒
    3 大匙
  • 沙茶醬
    1 茶匙
  • (含煮飯和料理用)
    1250 克
  • 白米 ,洗淨,瀝乾
    300 克
  • 20 克
  • 蒜頭
    10 克
  • ,切段
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    5 克
  • 沙茶醬 ,依個人口味調整
    1 - 1 ½ 茶匙
  • 空心菜 ,切段(約4公分)
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉 (προαιρετικό πεδίο) ,與20克水混合成太白粉水
    2 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 640 kcal / 2675 kJ
Πρωτεΐνη 24.9 g
Λιπαρά 27.5 g
Υδατάνθρακες 72.5 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων