
Συσκευές & Αξεσουάρ
沙茶牛肉燴飯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
牛肉片350 克
-
素蠔油3 茶匙
-
米酒3 大匙
-
沙茶醬1 茶匙
-
水 (含煮飯和料理用)1250 克
-
白米 ,洗淨,瀝乾300 克
-
油20 克
-
蒜頭10 克
-
蔥 ,切段10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片5 克
-
沙茶醬 ,依個人口味調整1 - 1 ½ 茶匙
-
空心菜 ,切段(約4公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
太白粉 (προαιρετικό πεδίο) ,與20克水混合成太白粉水2 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
640 kcal /
2675 kJ
Πρωτεΐνη
24.9 g
Λιπαρά
27.5 g
Υδατάνθρακες
72.5 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

米食萬歲
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν