
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and polenta chips
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
476.8 kcal /
2002.5 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
19.9 g
Υδατάνθρακες
54.3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Νάτριο
420.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Smart snacking
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSavoury herb baked ricotta
2ωρ. 40 λεπτ.
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2ωρ. 20 λεπτ.
Cha gio (spring rolls)
55 λεπτ.
Cheeseburger sliders
Καμία βαθμολογία
Date and nut balls
20 λεπτ.
Protein Bars
50 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.
Roasted fennel dip
35 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Beetroot and tequila cured salmon
24ωρ. 20 λεπτ.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 λεπτ.
Sugar-free layered lamingtons
55 λεπτ.