
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and polenta chips
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
476.8 kcal /
2002.5 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
19.9 g
Υδατάνθρακες
54.3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Νάτριο
420.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Smart snacking
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApple and almond overnight oats (gut health)
24ωρ. 10 λεπτ.
Smash burger taco
40 λεπτ.
Only the best chocolate chip cookies ever
25 λεπτ.
Sushi Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
ABC muffins
40 λεπτ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Banana and oatmeal energy bars
35 λεπτ.
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30 λεπτ.
Traditional sausage rolls
50 λεπτ.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 λεπτ.
Almond and blueberry breakfast muffins
50 λεπτ.
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1ωρ. 10 λεπτ.