干炒牛河

干炒牛河

2.4 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份

Υλικά

  • 火鍋牛肉片
    300 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 2 小撮
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 香油
    1 大匙
  • 太白粉
    ½ 大匙
  • 1 大匙
  • 洋蔥 切絲
    85 克
  • (約30克),切段
    2 根
  • 粄條 (寬度約1公分)
    300 克
  • 高湯 (雞高湯或大骨高湯皆可)
    100 克
  • 蠔油
    2 大匙
  • 韭黃 切段
    80 克
  • 新鮮豆芽菜 (可省略)
    80 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 966 kcal / 4039 kJ
Πρωτεΐνη 43.2 g
Λιπαρά 57.5 g
Υδατάνθρακες 72 g
Φυτικές ίνες 5.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων