
Συσκευές & Αξεσουάρ
干炒牛河
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份
Υλικά
-
火鍋牛肉片300 克
-
醬油2 大匙
-
鹽2 小撮
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油1 大匙
-
太白粉½ 大匙
-
油1 大匙
-
洋蔥 切絲85 克
-
蔥 (約30克),切段2 根
-
粄條 (寬度約1公分)300 克
-
高湯 (雞高湯或大骨高湯皆可)100 克
-
蠔油2 大匙
-
韭黃 切段80 克
-
新鮮豆芽菜 (可省略)80 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
966 kcal /
4039 kJ
Πρωτεΐνη
43.2 g
Λιπαρά
57.5 g
Υδατάνθρακες
72 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

米食萬歲
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν