
Συσκευές & Αξεσουάρ
鹹魚雞粒炒飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
去皮去骨雞胸肉 切小丁200 克
-
醬油½ 大匙
-
米酒1 ½ 大匙
-
白胡椒粉 多備一些備用¼ 茶匙
-
鯖魚 ,薄鹽鯖魚片60 克
-
糖1 茶匙
-
蛋 打散3 顆
-
水1150 克
-
白米 洗淨瀝乾200 克
-
薑黃粉1 大匙
-
油15 克
-
蔥 切小段,留少許蔥花裝飾用2 枝
-
結球萵苣 切絲30 克
-
鹽 (προαιρετικό πεδίο) 少許,依個人喜好鹽度調整
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
698 kcal /
2918 kJ
Πρωτεΐνη
45.6 g
Λιπαρά
17.8 g
Υδατάνθρακες
86.2 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

米食萬歲
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν