
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Polenta
-
fresh portobello mushrooms6
-
water240 g
-
full cream milk220 g
-
olive oil2 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried thyme½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
polenta (see Tips)100 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
mascarpone cheese100 g
Caramelised onion and Brussels sprouts
-
Brussels sprouts cut into halves8
-
garlic clove1
-
red onion cut into halves120 g
-
unsalted butter20 g
-
dark brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
219 kcal /
919.7 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
17.9 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
488.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 Std. 20 Min
Tofu scramble
25 Min
Caprese omelette
30 Min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
Keine Bewertungen
Egg and bacon breakfast baguettes
Keine Bewertungen
Protein packed fluffy banana pancakes
30 Min
Power green smoothie
5 Min
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Yoghurt cheese
Keine Bewertungen
Plum brioche buns
2 Std. 30 Min
Breakfast bars
1 Std. 10 Min