
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Polenta
-
fresh portobello mushrooms6
-
water240 g
-
full cream milk220 g
-
olive oil2 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried thyme½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
polenta (see Tips)100 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
mascarpone cheese100 g
Caramelised onion and Brussels sprouts
-
Brussels sprouts cut into halves8
-
garlic clove1
-
red onion cut into halves120 g
-
unsalted butter20 g
-
dark brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
219 kcal /
919.7 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
17.9 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
488.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPorridge
15 λεπτ.
Natural yoghurt (Varoma method)
13ωρ.
Yoghurt with red berry coulis
13ωρ. 20 λεπτ.
Cacao banana porridge
15 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Quick porridge
10 λεπτ.
Boiled Eggs
20 λεπτ.
Apple and almond overnight oats (gut health)
24ωρ. 10 λεπτ.
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Breakfast on-the-go
10 λεπτ.
Pumpkin pancakes
1ωρ. 35 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.