
Συσκευές & Αξεσουάρ
竹筍雞肉煲飯
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
洋蔥 切塊100 克
-
紅蘿蔔 切丁130 克
-
油20 克
-
乾香菇 泡軟,切丁10 克
-
熟竹筍 切丁170 克
-
蠔油20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
白米,任一種類 洗淨,浸泡1小時150 克
-
去皮雞胸肉 切小塊100 克
-
雞高湯130 克
-
水1000 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
252 kcal /
1054 kJ
Πρωτεΐνη
10.6 g
Λιπαρά
5.9 g
Υδατάνθρακες
39.2 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν