竹筍雞肉煲飯

竹筍雞肉煲飯

4.4 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 紅蘿蔔 切丁
    130 克
  • 20 克
  • 乾香菇 泡軟,切丁
    10 克
  • 熟竹筍 切丁
    170 克
  • 蠔油
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 白米,任一種類 洗淨,浸泡1小時
    150 克
  • 去皮雞胸肉 切小塊
    100 克
  • 雞高湯
    130 克
  • 1000 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 252 kcal / 1054 kJ
Πρωτεΐνη 10.6 g
Λιπαρά 5.9 g
Υδατάνθρακες 39.2 g
Φυτικές ίνες 2.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων