
Συσκευές & Αξεσουάρ
酸辣鳳梨豬佐薑黃飯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
薑黃飯
-
水1150 克
-
薑黃粉2 茶匙
-
咖哩粉1 茶匙
-
高湯塊 (大骨高湯或雞高湯)1 塊
-
白米 洗淨、瀝乾水份200 克
酸辣鳳梨豬
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
蒜頭30 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
油25 克
-
豬絞肉300 克
-
檸檬汁30 克
-
魚露10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油¼ 茶匙
-
糖10 克
-
小蕃茄 一開四50 克
-
新鮮鳳梨 去皮、去芯,切小丁100 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
564 kcal /
2360 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
31.9 g
Υδατάνθρακες
50.6 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

在家自煮-超級食物
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν