
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆豉小魚燒苦瓜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蔭豆豉50 克
-
油20 克
-
丁香魚乾15 克
-
新鮮紅辣椒 切段½ 根
-
苦瓜 去籽,切大塊(約5公分)340 克
-
醬油20 克
-
味醂10 克
-
水200 克
-
糖20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
130 kcal /
544 kJ
Πρωτεΐνη
4.9 g
Λιπαρά
7.5 g
Υδατάνθρακες
11.5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν