
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔭鳳梨燒虱目魚
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭20 克
-
油20 克
-
蔥 切段60 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
薑 切片10 克
-
蔭鳳梨80 克
-
虱目魚 切段(寬約5公分,詳見要訣)300 克
-
醬油20 克
-
米酒15 克
-
烏醋10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
糖1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
226 kcal /
956 kJ
Πρωτεΐνη
19.6 g
Λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
5.1 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν