
Συσκευές & Αξεσουάρ
芋頭櫻花蝦鹹粥
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
蘿蔔乾 沖洗乾淨、略切50 克
-
油20 克
-
乾香菇 泡軟,切小丁10 克
-
油蔥酥1 大匙
-
米酒20 克
-
醬油1 大匙
-
芋頭 去皮、切塊(約3公分)350 克
-
水1500 克
-
白米200 克
-
櫻花蝦15 克
-
芹菜 取莖、切末30 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
247 kcal /
1034 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
44.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν