
Συσκευές & Αξεσουάρ
金針松阪麵線
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
薑 切絲10 克
-
黑麻油20 克
-
杏鮑菇 切片100 克
-
松阪肉 切片(寬1公分)250 克
-
米酒30 克
-
水500 克
-
枸杞1 大匙
-
乾金針 洗淨、瀝乾5 克
-
麵線 (長壽麵線),稍微用水沖洗去掉鹽份150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
264 kcal /
1105 kJ
Πρωτεΐνη
16.9 g
Λιπαρά
9.4 g
Υδατάνθρακες
28.7 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν