
Συσκευές & Αξεσουάρ
薑燒柚子杏鮑菇
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 20 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
醬油90 克
-
米酒40 克
-
薑 切片40 克
-
柚子蜜80 克
-
杏鮑菇 切塊(約2公分),表面畫刀500 克
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
466 kcal /
1950 kJ
Πρωτεΐνη
18.4 g
Λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
100 g
Φυτικές ίνες
15.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν