薑燒柚子杏鮑菇

薑燒柚子杏鮑菇

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 20 λεπτ.
1 完整食譜

Υλικά

  • 醬油
    90 克
  • 米酒
    40 克
  • 切片
    40 克
  • 柚子蜜
    80 克
  • 杏鮑菇 切塊(約2公分),表面畫刀
    500 克

Διατροφή ανά 1 完整食譜

Θερμίδες 466 kcal / 1950 kJ
Πρωτεΐνη 18.4 g
Λιπαρά 2.2 g
Υδατάνθρακες 100 g
Φυτικές ίνες 15.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων