Focaccia de Puglia

Focaccia de Puglia

4.6 167 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 raciones

Υλικά

  • 150 g de patata en trozos de 2-3 cm
  • 250 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca
    2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada, (10 g)
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
  • 350 g de harina de fuerza
  • 150 g de harina
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de tomates cherry en mitades
  • 1 pellizco de orégano seco
  • 1 cucharada de sal gorda

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 197 kcal / 827 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 3.7 g
Υδατάνθρακες 34.8 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 668.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων