Focaccia con manzana al tomillo

Focaccia con manzana al tomillo

4.4 41 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

  • 30 g de cebolleta en trozos
  • 1 chalota en mitades
  • 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 1 manzana para cocinar pelada, en dados de 1 cm
  • 5 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
  • 2 ½ cucharaditas de sal
  • 280 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar
    1 cucharadita de melaza de cebada malteada
  • 25 g de levadura prensada fresca
    2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
  • 500 g de harina de fuerza

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 200 kcal / 839 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 4.2 g
Υδατάνθρακες 34.6 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 488.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων