Bacalao a la veneciana con polenta

Bacalao a la veneciana con polenta

4.3 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Polenta
  • 750 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharada de aceite de oliva
  • 200 g de polenta (1 minuto de cocción)
Bacalao
  • 1 diente de ajo
  • 3 - 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 130 g de aceite de oliva virgen extra (y 2 cucharadas más para regar el bacalao)
  • 600 g de lomos de bacalao al punto de sal
  • 1500 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 398 kcal / 1664 kJ
Πρωτεΐνη 30.63 g
Λιπαρά 28.68 g
Υδατάνθρακες 4.33 g
Φυτικές ίνες 5.77 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων