
Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜肉絲麵
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
雪菜 切小段,梗葉分開300 克
-
新鮮紅辣椒 切段5 克
-
蒜頭10 克
-
薑5 克
-
香油1 大匙
-
豬肉絲200 克
-
高湯 (雞高湯或大骨高湯)500 克
-
水500 克
-
醬油1 大匙
-
雞蛋麵 (乾的)150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
418 kcal /
1749 kJ
Πρωτεΐνη
19.1 g
Λιπαρά
20.4 g
Υδατάνθρακες
40.1 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν