Coda di rospo croccante su purea nera

Coda di rospo croccante su purea nera

4.9 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di coda di rospo (in tranci di circa 150 g cad.)
    8 pezzi
  • di pancetta tesa di maiale a fettine sottili
    250 g
  • di fagioli secchi neri, sciacquati
    150 g
  • di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
    300 g
  • di acqua
    750 g
  • dado per brodo vegetale
    1
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate + q.b.per guarnire
    2 rametti
    2 pizzichi di timo secco, + q.b. + q.b.per guarnire
  • di sale
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 348 kcal / 1456 kJ
Πρωτεΐνη 36.6 g
Λιπαρά 16.2 g
Υδατάνθρακες 14.9 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων