Baccalà alla ligure

Baccalà alla ligure

4.7 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grandi (vedere consigli)
    700 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di patate pelate e a fette sottili
    400 g
  • di cipolla in quarti
    80 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di carota pelata e a pezzi
    50 g
  • di foglie di sedano a pezzi
    60 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di acciughe fresche deliscate
    5 filetti
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di pinoli
    20 g
  • di capperi sotto sale dissalati
    1 cucchiaio
  • di olive taggiasche denocciolate
    50 g
  • di acqua
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 286 kcal / 1196 kJ
Πρωτεΐνη 30.8 g
Λιπαρά 11.9 g
Υδατάνθρακες 13.9 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων