Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto

Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 porzioni

Υλικά

  • calamari di media misura puliti ed eviscerati
    2
  • pomodori secchi
    2
  • spicchi di aglio
    2
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • gamberoni giganti freschi puliti
    2
  • di vino bianco
    20 g
  • di acqua
    1560 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di cous cous precotto
    30 g
  • di pangrattato
    10 g
  • di succo di limone
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 312.5 kcal / 1307.5 kJ
Πρωτεΐνη 18.3 g
Λιπαρά 17.1 g
Υδατάνθρακες 21 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 612.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων