Coda di rospo al Varoma in crosta di patate

Coda di rospo al Varoma in crosta di patate

4.3 66 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di sale grosso
    1 cucchiaino
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
    1 rametto
  • di aglio in polvere
    1 pizzico
  • di salvia fresca lavate e asciugate
    2 foglie
  • di timo secco tritato
    1 pizzico
  • foglia di alloro secca lavata e asciugata
    1
  • coda di rospo (700 g circa)
    1
  • di patate a fette sottili
    75 g
  • di olive taggiasche denocciolate
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di patate a cubetti (1-2 cm)
    250 g
  • di acqua
    500 g

Διατροφή ανά 4 porzioni

Θερμίδες 1442 kcal / 6033 kJ
Πρωτεΐνη 153.5 g
Λιπαρά 65.5 g
Υδατάνθρακες 63.7 g
Φυτικές ίνες 5.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων