Spigola con uvetta e pinoli

Spigola con uvetta e pinoli

4.9 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di uvetta sultanina
    100 g
  • di pinoli sgusciati
    50 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
    6 filetti
  • di sale + q.b.
    6 pizzichi
  • di cipolla in quarti
    120 g
  • spicchi di aglio
    3
  • di foglie di spinaci freschi lavate
    500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 430 kcal / 1799 kJ
Πρωτεΐνη 23.8 g
Λιπαρά 27.1 g
Υδατάνθρακες 22.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων