
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peshwari Naans
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 pieces
Υλικά
Naan Bread
-
strong white bread flour450 g
-
plain yoghurt200 g
-
milk plus extra for sealing100 g
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
Peshwari Naan Filling
-
blanched almonds75 g
-
desiccated coconut25 g
-
sultanas30 g
-
runny honey for garnishing2 Tbsp
-
flaked almonds for garnishing2 Tbsp
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
361 kcal /
1511 kJ
Πρωτεΐνη
11.4 g
Λιπαρά
13.1 g
Υδατάνθρακες
49.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRice Salad with Vegetables
45min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Pease Pudding
13h 10min
Carrot and Swede Mash
20min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Red Cabbage
1h
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Cooked Quinoa
15min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h